Skip to main content

Over Kim Roxs

Fotograaf Sint Oedenrode

Mijn naam is Kim Roxs, met mijn Brabantse roots woon ik in Sint-Oedenrode samen met mijn hond Nana. Naast mijn sociale leven met vriendinnen, dagjes weg, heb ik een enorme passie voor fotografie. Mijn karaktereigenschappen heb ik doorgevoerd in Kim Roxs Fotografie. Dit uit zich in pure, eerlijke en spontane fotoshoots, precies hoe ik ook in elkaar zit!

Ik richt mij vooral op familieshoots met het gezin, trouwfotografie en zwangerschapsfotografie. Tijdens deze fotoshoots richt ik me op de zachte kant van deze gelegenheden. Mijn voorkeur gaat daarbij uit om een warme vintage stijl te gebruiken. Hierdoor ontstaan er warme, liefdevolle en sprookjesachtige foto’s.

Om mijn kennis over fotografie te blijven ontwikkelen, volg ik jaarlijks diverse workshops en cursussen. Zo kan ik niet alleen het beste uit mij naar boven halen, maar worden ook de shoots en foto’s mooier.

Voor ieder wat wils

Een herinnering vastleggen, fijne momenten creëren samen, in een romantische stijl. Dat is wat ik het liefste doe. Deze shoots kun je onder andere boeken bij mij. Vraag gerust naar andere mogelijkheden door contact op te nemen.

Familieshoot

Jullie als gezin vastleggen op een ongedwongen manier, dat doe ik het liefst. Ik ben echt dol op kinderen en zij vaak ook op mij. Meestal zijn ze in het begin verlegen maar als we even bezig zijn ontstaan spelenderwijs de mooiste foto’s.

Trouwfotografie

Mijn favoriet! Oh wat hou ik van bruiloften. De liefde, de mooie aankleding en de enthousiaste gasten. Ik voel me als vis in het water op deze prachtige dag.

Loveshoot

De liefde vastleggen doe ik in bijna al mijn fotoshoots, maar ik moet zeggen dat de liefde tussen een stelletje vastleggen toch wel een speciaal plekje in mijn hart heeft.

Zwangerschapsshoot

Een hele bijzondere tijd, die in mijn ogen echt vastgelegd moet worden. Alleen of met partner/kinderen. Op een mooie buitenlocatie maken we er samen iets moois van!

Newborn shoot

Jullie kleine wondertje, na een hele bijzonder tijd zijn jullie dan een echt gezinnetje. Een moment dat vastgelegd mag worden in mijn ogen.