Mijn naam is Kim Roxs, met mijn Brabantse roots woon ik in Sint-Oedenrode samen met mijn vriend en onze honden Nana & Donnie. Naast mijn sociale leven met vriendinnen, vriend en dagjes weg, heb ik een enorme passie voor fotografie. Mijn karaktereigenschappen heb ik doorgevoerd in Kim Roxs Fotografie. Dit uit zich in pure, eerlijke en spontane fotoshoots, precies hoe ik ook in elkaar zit!

Ik richt mij vooral op familieshoots met het gezin, trouwfotografie en zwangerschapsfotografie. Tijdens deze shoots richt ik me op de zachte kant van deze gelegenheden. Mijn voorkeur gaat daarbij uit om een vintage stijl te gebruiken. Hierdoor ontstaan er warme, liefdevolle en sprookjesachtige foto’s.

Om mijn kennis over fotografie te blijven ontwikkelen, volg ik jaarlijks diverse workshops en cursussen. Zo kan ik niet alleen het beste uit mij naar boven halen, maar worden ook de shoots en foto’s mooier.

kim roxs trouwfotograaf

Voor ieder wat wils

Het liefst fotografeer ik mensen. Van portretten tot aan een verliefd stel. Zolang ik de connectie tussen mensen maar kan vangen. Familieportretten, vader en zoon, moeder en (ongeboren) baby: samen gaan we op zoek naar de connectie en deze chemie leg ik vast in mijn foto’s.

Zwangerschapsshoot

Een hele bijzondere tijd, die in mijn ogen echt vastgelegd moet worden. Alleen of met partner/kinderen. Op een mooie buitenlocatie maken we er samen iets moois van!

Familieshoot

Jullie als gezin vastleggen op een ongedwongen manier, dat doe ik het liefst. Ik ben echt dol op kinderen en zij vaak ook op mij. Meestal zijn ze in het begin verlegen maar als we even bezig zijn ontstaan spelenderwijs de mooiste foto’s.

Loveshoot

De liefde vastleggen doe ik in bijna al mijn fotoshoots, maar ik moet zeggen dat de liefde tussen een stelletje vastleggen toch wel een speciaal plekje in mijn hart heeft.

Trouwfotografie

Mijn favoriet! Oh wat hou ik van bruiloften. De liefde, de mooie aankleding en de enthousiaste gasten. Ik voel me als vis in het water op deze prachtige dag.