Trouwfotograaf Brabant Kim Roxs Fotografie

Een dag om nooit meer te vergeten!

Als trouwfotograaf maak ik de herinnering aan jullie trouwdag tastbaar. Dit doe ik op een unieke wijze, want jullie trouwdag verdient het om voor altijd vereeuwigd te worden. Laten we snel eens kennis maken, ik ben reuze benieuwd naar jullie plannen!

Op deze pagina lees jij alles over de fotografie tijdens jullie bruiloft. Zo lees je wat mijn werk als jullie trouwfotograaf precies inhoudt, hoe het werkt en wat het kost. Wil je nog meer weten? Bekijk dan ook de veelgestelde vragen  of neem direct contact op.

Bekijk de pakket prijzen
trouwfotograaf brabant

Fotografie op jullie trouwdag

Voorafgaand aan jullie trouwdag ben ik reuze benieuwd naar wat jullie plannen en wensen van mij als trouwfotograaf zijn. Deze bespreken we dan ook uitvoerig. Hoewel het perfecte plaatje vaak niet te plannen is. Daarom fotografeer ik graag in een documentaire stijl, hiermee leg ik jullie trouwdag op een ongeregistreerde unieke en natuurlijke manier vast om nooit meer te vergeten!

Zo werk ik als jullie trouwfotograaf

  • Samen bespreken we jullie wensen
  • We ontmoeten elkaar op een afgesproken locatie
  • We plannen de bruidsreportage die dag
  • Jullie beleven een geweldige dag en ik leg jullie unieke momenten vast
  • Jullie ontvangen 30 – 50 foto’s per gefotografeerd uur

Mijn werk als trouwfotograaf

De kosten van trouwfotografie

De prijs voor trouwfotografie start vanaf €1200,-. Voor een bruiloft trek ik minimaal 6 uur uit, dit is afhankelijk van jullie wensen en welke delen van de bruiloft jullie vastgelegd willen hebben. We plannen de bruidsreportage en daarnaast lever ik 30 – 50 foto’s per gefotografeerd uur op. Neem gerust eens contact met me op om de mogelijkheden te bespreken.

Laat je gegevens achter

Mag ik jouw speciale dag ook onvergetelijk maken? Laat je gegevens achter en eventueel wat extra informatie. Je hoort snel van mij!

Veel gestelde vragen

Hoe lang van te voren moet ik contact opnemen om jou als trouwfotograaf te boeken?

Het is het fijnst als er ongeveer 6 weken voor de trouwdag contact opgenomen wordt. De populaire dagen zoals vrijdag en zaterdag zitten al het verst van tevoren vol. Je doet er daarom slim aan om zo tijdig mogelijk de datum van jullie trouwdag bespreekbaar te maken.

Wie kiest de foto's die uiteindelijk bewerkt gaan worden?

Na jullie trouwdag kiezen jullie zelf de foto’s uit de selectie die ik maak.

Hoe worden digitale beelden aangeleverd?

De foto’s worden digitaal aangeleverd via een online gallerij met een wachtwoord. Je kan ze dan zelf downloaden via het download-icoontje. In principe werkt het het gemakkelijkst via een laptop of vaste computer. Je kan ze dan allemaal tegelijk downloaden. Op de meeste telefoons moet je ze 1 voor 1 downloaden. De foto’s blijven een maand online staan en worden dan offline gehaald. Zorg altijd voor een goede back-up van je foto’s.

Kan je advies geven over het afdrukken en op welk materiaal dit het beste kan?

Dat kan ik zeker. Ik maak heel graag mensen blij met mooie producten, jullie prachtige foto’s verdienen het om gezien te worden en niet alleen op telefoon te blijven staan.

Worden littekens en oneffenheden van de foto's bewerkt?

In principe laat ik de kenmerken die jullie gezicht heeft zoals een litteken of moedervlek gewoon zoals ze zijn. Tijdelijke oneffenheden zoals bijvoorbeeld een puistje of blauwe plek worden wel weggewerkt.

kim roxs trouwfotograaf

Over Kim Roxs Trouwfotograaf

Hallo! Ik ben Kim Roxs en kom uit Sint Oedenrode, Brabant. Ik woon samen met mijn vriend en onze honden Donnie en Nana. Naast mijn sociale leven met vriendinnen, vriend en dagjes weg, heb ik een hele grote passie voor trouwfotografie. Hoe ik zelf ben, heb ik dan ook doorgevoerd in de stijl die ik hanteer met Kim Roxs Trouwfotografie. Je ziet dit terug in mijn pure, eerlijke en spontane fotoshoots, precies hoe ik zelf ook ben.

Op mijn website vind je mijn uitgebreid portfolio, maar informeer ik je ook over mijn prijzen. Zo sta je nooit voor verrassingen.

Naast trouwfotograaf Brabant, kun je bij mij ook terecht voor familieshoots met het gezin, loveshoots en zwangerschapsschoots. In mijn werkwijze richt ik me op de zachte kant van deze gelegenheden. Mijn voorkeur gaat daarbij uit om een vintage stijl te gebruiken. Hierdoor ontstaan er warme, liefdevolle en sprookjesachtige foto’s.