Skip to main content

Trouwfotograaf Brabant Kim Roxs Fotografie

Een dag om nooit meer te vergeten!

Als trouwfotograaf maak ik de herinnering aan jullie trouwdag tastbaar. Dit doe ik op een unieke wijze, want jullie trouwdag verdient het om voor altijd vereeuwigd te worden. Laten we snel eens kennis maken, ik ben reuze benieuwd naar jullie plannen!

Op deze pagina lees jij alles over de fotografie tijdens jullie bruiloft. Zo lees je wat mijn werk als jullie trouwfotograaf precies inhoudt, hoe het werkt en wat het kost. Wil je nog meer weten? Bekijk dan ook de veelgestelde vragen  of neem direct contact op.

Bekijk de pakket prijzen
trouwfotograaf brabant

Fotografie op jullie trouwdag

Voorafgaand aan jullie trouwdag ben ik benieuwd naar jullie plannen en wensen. Deze bespreken we dan ook uitvoerig, eerst via de mail en dan kom ik graag eens langs voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Online is ook mogelijk indien gewenst.

Ik fotografeer ik graag in een documentaire stijl, hiermee leg ik jullie trouwdag vast op een natuurlijke en unieke manier vast.

Zo werk ik als jullie trouwfotograaf

  • Samen bespreken we jullie wensen tijdens een kennismakingsgesprek
  • We hebben nog online contact voor de bruiloft
  • Jullie beleven een geweldige dag en ik leg jullie unieke momenten vast
  • Jullie ontvangen 30 – 50 foto’s per gefotografeerd uur
  • Na de bruiloft wachten jullie vol spanning op de bewerkte foto’s
  • De preview ontvangen jullie binnen 2 werkdagen en de complete selectie na 6 weken
  • En als jullie daarna door jullie prachtige album bladeren, dromen jullie meteen weer weg naar de dag van jullie leven

Mijn werk als trouwfotograaf

De kosten van trouwfotografie

De prijs voor trouwfotografie start vanaf €1500,-. Voor een bruiloft trek ik minimaal 6 uur uit, dit is afhankelijk van jullie wensen en welke delen van de bruiloft jullie vastgelegd willen hebben. Voor een bruiloft van 12 uur start de prijs vanaf €2500,-. Dit is een richtlijn, daar tussenin is uiteraard ook mogelijk. We plannen de bruidsreportage en daarnaast lever ik 30 – 50 foto’s per gefotografeerd uur op. Neem gerust eens contact met me op om de mogelijkheden te bespreken.

Laat je gegevens achter

Mag ik jouw speciale dag ook onvergetelijk maken? Laat je gegevens achter en eventueel wat extra informatie. Je hoort snel van mij!

Veel gestelde vragen

Hoe lang van te voren moet ik contact opnemen om jou als trouwfotograaf te boeken?

Het is het fijnst als er ongeveer een jaar voor de trouwdag contact opgenomen wordt. De populaire dagen zoals vrijdag en zaterdag zitten al het verst van tevoren vol, zeker in het hoogseizoen van mei t/m september. Je doet er daarom slim aan om zo tijdig mogelijk de datum van jullie trouwdag bespreekbaar te maken.

Wie kiest de foto's die uiteindelijk bewerkt gaan worden?

Na jullie trouwdag kies ik zelf de foto’s die ik ga bewerken. Voor een korte bruiloft zijn dit ongeveer 300 foto’s, voor een volledige dag ongeveer 600.

Hoe worden digitale beelden aangeleverd?

De foto’s worden digitaal aangeleverd via een online gallerij met een wachtwoord. Je kan ze dan zelf downloaden via het download-icoontje. In principe werkt het het gemakkelijkst via een laptop of vaste computer. Je kan ze dan allemaal tegelijk downloaden. Op de meeste telefoons moet je ze 1 voor 1 downloaden. De foto’s blijven een maand online staan en worden dan offline gehaald. Zorg altijd voor een goede back-up van je foto’s.

Kan je advies geven over het afdrukken en op welk materiaal dit het beste kan?

Dat kan ik zeker. Ik maak heel graag mensen blij met mooie producten, jullie prachtige foto’s verdienen het om gezien te worden en niet alleen op telefoon te blijven staan.

Worden littekens en oneffenheden van de foto's bewerkt?

In principe laat ik de kenmerken die jullie gezicht heeft zoals een litteken of moedervlek gewoon zoals ze zijn. Tijdelijke oneffenheden zoals bijvoorbeeld een puistje of blauwe plek worden wel weggewerkt.

Over Kim Roxs Trouwfotograaf

Hallo! Ik ben Kim Roxs en kom uit Sint Oedenrode, Brabant. Ik woon samen met mijn hond Nana. Naast mijn sociale leven met vriendinnen, vriend en dagjes weg, heb ik een hele grote passie voor trouwfotografie. Hoe ik zelf ben, heb ik dan ook doorgevoerd in de stijl die ik hanteer met Kim Roxs Trouwfotografie. Je ziet dit terug in mijn pure, eerlijke en spontane fotoshoots, precies hoe ik zelf ook ben.

Op mijn website vind je mijn uitgebreid portfolio, maar informeer ik je ook over mijn prijzen. Zo sta je nooit voor verrassingen.

Naast trouwfotograaf Brabant, kun je bij mij ook terecht voor familieshoots met het gezin, loveshoots en zwangerschapsschoots. In mijn werkwijze richt ik me op de zachte kant van deze gelegenheden. Mijn voorkeur gaat daarbij uit om een vintage stijl te gebruiken. Hierdoor ontstaan er warme, liefdevolle en sprookjesachtige foto’s.