Skip to main content

Mijn portfolio

Voor ieder wat wils

Het liefst fotografeer ik mensen. Van portretten tot aan een verliefd stel. Zolang ik de connectie tussen mensen maar kan vangen. Familieportretten, vader en zoon, moeder en (ongeboren) baby: samen gaan we op zoek naar de connectie en deze chemie leg ik vast in mijn foto’s.

Familieshoot

Jullie als gezin vastleggen op een ongedwongen manier, dat doe ik het liefst. Ik ben echt dol op kinderen en zij vaak ook op mij. Meestal zijn ze in het begin verlegen maar als we even bezig zijn ontstaan spelenderwijs de mooiste foto’s.

Trouwfotografie

Mijn favoriet! Oh wat hou ik van bruiloften. De liefde, de mooie aankleding en de enthousiaste gasten. Ik voel me als vis in het water op deze prachtige dag.

Loveshoot

De liefde vastleggen doe ik in bijna al mijn fotoshoots, maar ik moet zeggen dat de liefde tussen een stelletje vastleggen toch wel een speciaal plekje in mijn hart heeft.

Zwangerschapsshoot

Een hele bijzondere tijd, die in mijn ogen echt vastgelegd moet worden. Alleen of met partner/kinderen. Op een mooie buitenlocatie maken we er samen iets moois van!

Newborn shoot

Jullie kleine wondertje, na een hele bijzonder tijd zijn jullie dan een echt gezinnetje. Een moment dat vastgelegd mag worden in mijn ogen.